APRIL 2024

Pasianssionline.com - Käyttöehdot

Näiden ehtojen noudattaminen

Ehtojemme ja ehtojemme noudattaminen

Kirjoittanut: Solitairea.com | Viimeksi päivitetty: 19 Kesäkuu 2023 | Faktantarkistus tekijä: Elizabeth Miller

Viimeksi päivitetty 7 toukokuu 2023

Nämä käyttöehdot ovat oikeudellisesti sitova sopimus sinun, joko yksityishenkilönä tai yhteisön puolesta ("sinä"), ja Solitairea LTD:n ("yritys", "me", "meitä" tai "meidän"), joka koskee Solitairea-sivuston sekä siihen liittyvien, linkitettyjen tai liitettyjen muiden medioiden, kanavien, mobiilisivustojen tai mobiilisovellusten (yhteisesti "Sivusto") käyttöä ja käyttöä. Käyttämällä Sivustoa vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. JOS ET HYVÄKSY KAIKKIA NÄITÄ PALVELUEHTOJA, SINUN ON LOPETETTAVA SIVUSTON KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI.

Lisäehdot, -ehdot tai -asiakirjat, jotka saatetaan julkaista Sivustolla ajoittain, sisällytetään nimenomaisesti näihin Palveluehtoihin viittaamalla niihin. Meillä on oikeus oman harkintamme mukaan muuttaa tai päivittää näitä Palveluehtoja milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Ilmoitamme muutoksista päivittämällä näiden käyttöehtojen "Viimeksi päivitetty"-päivämäärän. Luovut kaikista oikeuksistasi saada erillinen ilmoitus kustakin muutoksesta. Sinun vastuullasi on tarkistaa nämä käyttöehdot säännöllisesti ja pysyä ajan tasalla päivityksistä. Jos jatkat Sivuston käyttöä tarkistettujen käyttöehtojen päivämäärän jälkeen, hyväksyt kyseiset muutokset.

Sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu jaettavaksi tai käytettäväksi minkään sellaisen henkilön tai yhteisön toimesta, joka on sellaisella lainkäyttöalueella tai maassa, jossa tällainen jakelu tai käyttö rikkoisi lakia tai edellyttäisi meidän rekisteröitymistä kyseisellä lainkäyttöalueella tai maassa. Näin ollen ne, jotka päättävät käyttää Sivustoa muista paikoista, tekevät sen omasta tahdostaan ja ovat yksin vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, mikäli niitä sovelletaan.

Omaisuuden turvaaminen

Ellei toisin mainita, Sivusto on meidän omaisuuttamme. Kaikki Sivuston lähdekoodi, tietokannat, toiminnot, ohjelmistot, verkkosivujen ulkoasu, ääni, video, teksti, valokuvat ja grafiikka (yhdessä "Sisältö") sekä niihin sisältyvät tavaramerkit, palvelumerkit ja logot (jäljempänä "Merkit") ovat meidän omistuksessamme tai hallinnassamme tai lisensoitu meille. Niitä suojaavat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädäntö sekä muut immateriaalioikeudet ja Yhdysvaltojen, ulkomaisten lainkäyttöalueiden ja kansainvälisten sopimusten vilpillistä kilpailua koskevat lait.

Sisältö ja merkit tarjotaan Sivustolla "sellaisena kuin se on" vain tiedoksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Ellei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti toisin määrätä, mitään Sivuston, Sisällön tai Merkkien osaa ei saa kopioida, jäljentää, koota, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, julkaista, asettaa julkisesti näytteille, koodata, kääntää, siirtää, lähettää, jakaa, myydä, lisensoida tai muuten hyödyntää kaupallisiin tarkoituksiin ilman meidän nimenomaista kirjallista suostumustamme.

Niin kauan kuin sinulla on oikeus käyttää Sivustoa, sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi päästä Sivustolle ja käyttää sitä sekä ladata tai tulostaa kopio sisällön osasta, johon sinulla on asianmukainen pääsy, ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Pidätämme kaikki oikeudet, joita sinulle ei ole nimenomaisesti myönnetty Sivustoon, Sisältöön ja merkkeihin.

Käyttö ja ylläpito

Pidätämme oikeuden, mutta emme velvollisuutta, (1) valvoa Sivustoa näiden käyttöehtojen rikkomisen varalta; (2) ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimenpiteisiin ketä tahansa vastaan, joka oman harkintamme mukaan rikkoo lakia tai näitä käyttöehtoja, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, tällaisen käyttäjän ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille; (3) oman harkintamme mukaan ja ilman rajoituksia evätä, rajoittaa pääsyä, rajoittaa saatavuutta tai poistaa käytöstä (siinä määrin kuin se on teknisesti mahdollista) minkä tahansa Osallistumisesi tai minkä tahansa sen osan; (4) oman harkintamme mukaan ja ilman rajoituksia, ilmoituksia tai vastuuta poistaa Sivustolta tai muuten poistaa käytöstä kaikki tiedostot ja sisältö, jotka ovat liian suuria tai jotka ovat millään tavalla rasitteena järjestelmillemme, ja (5) hallinnoida Sivustoa muulla tavoin tavalla, jonka tarkoituksena on suojella oikeuksiamme ja omaisuuttamme ja helpottaa Sivuston asianmukaista toimintaa.

Käyttäjäilmoitukset

Käyttämällä Sivustoa vakuutat ja takaat, että: (1) olet oikeustoimikelpoinen ja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja; (2) et ole alaikäinen siinä maassa, jossa asut; (3) et pääse Sivustolle automaattisin tai ei-ihmisen keinoin, kuten bottien, skriptien tai muiden välineiden avulla; (4) et käytä Sivustoa laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin; ja (5) Sivuston käyttösi ei ole minkään sovellettavan lain tai asetuksen vastaista. Oletetaan, että annat tietoja, jotka ovat epätosia, epätarkkoja, epäpäteviä tai puutteellisia. Siinä tapauksessa pidätämme oikeuden keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltää Sivuston (tai sen osan) nykyisen tai tulevan käytön.

Kielletyt toiminnot

Sivustoa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin kuin niihin, joita varten sivusto on saatavilla. Sivustoa ei saa käyttää minkään kaupallisen toiminnan yhteydessä, paitsi jos se on nimenomaisesti hyväksytty tai hyväksytty meiltä.

Lähetyksesi ja panoksesi

Hyväksyt ja hyväksyt, että kaikki toimittamasi kysymykset, kommentit, ehdotukset, ideat, palaute tai muut Sivustoa koskevat tiedot ("Lähetykset") ovat ei-luottamuksellisia, ja niistä tulee meidän yksinomaista omaisuuttamme. Me omistamme yksinoikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet. Meillä on oikeus rajoituksetta käyttää ja levittää näitä lähetyksiä mihin tahansa lailliseen tarkoitukseen, kaupalliseen tai muuhun, ilman tunnustusta tai korvausta sinulle. Luovut tällä hetkellä kaikista moraalisista oikeuksistasi tällaisiin Lähetyksille ja takaat, että kaikki tällaiset Lähetykset ovat alkuperäisiä tai että sinulla on oikeus lähettää tällaiset Lähetykset. Suostut siihen, ettet voi vedota meihin mistään väitetyistä tai todellisista omistusoikeuden loukkauksista tai väärinkäytöksistä Lähetyksissäsi.

Muutokset Pasianssionline.com

Pidätämme oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa Sivuston sisältöä milloin tahansa ja mistä tahansa syystä oman harkintamme mukaan ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme myös oikeuden muuttaa tai lakkauttaa Sivuston tai sen osan ilman ennakkoilmoitusta. Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle Sivuston muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta päivittää mitään Sivuston tietoja.

Emme voi taata, että Sivusto on aina käytettävissä. Emme voi taata, että Sivusto on aina käytettävissä. Meillä voi esiintyä laitteisto-, ohjelmisto- tai muita ongelmia tai voimme joutua suorittamaan Sivustoon liittyviä huoltotoimenpiteitä, jotka aiheuttavat keskeytyksiä, viivästyksiä tai virheitä. Pidätämme oikeuden muuttaa, tarkistaa, päivittää, keskeyttää, lopettaa tai muuten muokata Sivustoa milloin tahansa ja mistä tahansa syystä ilman ennakkoilmoitusta sinulle. Hyväksyt, ettemme ole millään tavoin vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat siitä, että et pääse Sivustolle tai käytä sitä Sivuston seisokin tai keskeytyksen aikana. Mikään näissä käyttöehdoissa ei velvoita meitä ylläpitämään ja tukemaan Sivustoa tai toimittamaan siihen liittyviä korjauksia, päivityksiä tai julkaisuja.

Lopetus

Nämä käyttöehdot pysyvät täysin voimassa, kun käytät sivustoa. Rajoittamatta näiden käyttöehtojen muita määräyksiä pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan ja ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta kieltää pääsyn sivustolle ja sen käytön (mukaan lukien tiettyjen IP-osoitteiden estäminen) keneltä tahansa henkilöltä mistä tahansa syystä tai ilman syytä, mukaan lukien rajoituksetta näiden käyttöehtojen sisältämien vakuutusten, takuiden tai sitoumusten rikkominen tai minkä tahansa sovellettavan lain tai asetuksen rikkominen. Voimme oman harkintamme mukaan milloin tahansa ja ilman varoitusta lopettaa sivuston käytön tai osallistumisen tai poistaa lähettämäsi sisällön tai tiedot.

Oletetaan, että irtisanomme tai keskeytämme tilisi mistä tahansa syystä. Siinä tapauksessa sinua kielletään rekisteröitymästä ja luomasta uutta tiliä omalla nimelläsi, väärennetyllä tai lainatulla nimellä tai kolmannen osapuolen nimellä, vaikka toimisitkin kolmannen osapuolen puolesta. Tilisi lopettamisen tai keskeyttämisen lisäksi pidätämme oikeuden ryhtyä asianmukaisiin oikeustoimiin, mukaan lukien rajoituksetta siviili-, rikos- ja kieltokanteet.

Sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin ja Sivuston käyttöösi sovelletaan Englannin ja Walesin lakeja ja niitä tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaisesti, ja näihin ehtoihin ja Sivuston käyttöösi liittyvät riidat kuuluvat Englannin ja Walesin tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Koko sopimus

Palveluehdot, tietosuojakäytäntö ja muut Sivustolla julkaisemamme oikeudelliset ilmoitukset muodostavat koko Sivustoa koskevan sopimuksen sinun ja meidän välillämme. Oletetaan, että toimivaltainen tuomioistuin katsoo näiden käyttöehtojen jonkin määräyksen pätemättömäksi. Siinä tapauksessa kyseisen määräyksen pätemättömyys ei vaikuta näiden käyttöehtojen muiden määräysten pätevyyteen, vaan ne pysyvät täysin voimassa. Mitään näiden käyttöehtojen ehdoista luopumista ei pidetä tällaisesta ehdosta tai muusta ehdosta luopumisena tai jatkuvana luopumisena. Se, että emme vedoa johonkin näiden käyttöehtojen mukaiseen oikeuteen tai ehtoon, ei merkitse tällaisesta oikeudesta tai ehdosta luopumista.

Ota yhteyttä Pasianssionline.com:

  • Solitairea LTD
  • 23 Edgware Road
  • W2 1JL,London
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom

Sähköpostimme on: [email protected]

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON