HEINÄKUU 2024

Pelaa Klondike-pasianssia (3 korttia) ja valloita rentouttava zen

Pelaa Klondike Turn 3 Solitairea ja maksimoi vaikeus ja hauskuus.

Pelaa Klondike Turn 3 pasianssi peliä

Kirjoittanut: Elizabeth Miller | Viimeksi päivitetty: 18 Kesäkuu 2023 | Faktantarkistus tekijä: Robert Moore

LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA
Elizabethin pasianssitaidot, joita on kehitetty kolmen vuosikymmenen ajan pelaamalla ja tehokkaiden opintojen avulla, ovat tehneet hänestä innovatiivisen ja erittäin arvostetun asiantuntijan, johon harrastajat ja noviisit luottavat. Tietoja Elizabeth Miller

Klondike Turn 3 on kehittynyt versio Klondike Solitaire -nettipelistä, joka on tasapainossa haastavan ja hauskan välillä. Tässä pelissä vedät varastosta 3 korttia kerrallaan, kun taas Klondike Turn 1 -pelissä voit vetää vain yhden kortin.

Pelaa Klondike Turn 3 -peliä täällä Solitairea.comissa ja nauti seuraavista eduista:

  • Nauti loputtomasta pelistä
  • Peruuta siirtoja niin monta kertaa kuin haluat
  • Ota ajanseuranta käyttöön
  • Seuraa siirtojenmäärää helposti

Mikä erottaa Turn 3:n Turn 1:n pasianssista?

Pasianssissa sinun ei tarvitse muuttaa paljoakaan luodaksesi uuden pelin. Klondike Turn 3 on hyvin samanlainen kuin Klondike Turn 1. Vuorossa 1 vedät yhden kortin varastosta ja yrität sijoittaa sen pöytäpinoihin. Kuten nimestä voi päätellä, Klondike Turn 3 Solitaire -pasianssissa vedät varastosta kolme korttia ker rallaan.

Kaikki muu on samanlaista, joten Turn 1:tä pelanneet voivat helposti pelata tätä muunnelmaa.

Pasianssi Turn 3 -verkkopelin perustaminen

Pasianssi Turn 3 -verkkopelin perustaminen

Käännä kolme Klondike Solitaire Vaikeusasteet

Koska nostat kolme korttia kerrallaan, sarjojen luominen on vaikeampaa kuin Klondike Turn One Solitaire-peli. Jos tarvitset kolmannen kortin vuorossa 3, sinun on keksittävä keino sijoittaa kaksi sitä edeltävää korttia tableau-pinoihin. Voit kuitenkin helposti käyttää yhtä korttia vuoron 1 tapauksessa.

Etuna on se, että Turn 3 -pelin voittaminen on paljon tyydyttävämpää, koska peli on vaikeampi. Suosittelemme silti Turn 1:n hallitsemista, ennen kuin siirryt pasianssipelin tähän versioon.

Kuinka pelata Turn 3 Klondike Solitairea?

Kuinka pelata Turn 3 Klondike Solitairea

Kuinka pelata Turn 3 Klondike Solitairea

Nyt kerromme, miten sinusta voi tulla ammattilainen pelaamaan kehittynyttä Klondike-pasianssia haastavassa Turn 3 -versiossa.

Saatat tuntea tavallisen pasianssin ulkoasun, joka esitellään sinulle, kun aloitat pelaamisen Solitairea.com-sivustolla. Sinun tarvitsee vain pelata ja nauttia pelistä.

Klondike Solitaire Turn Three säännöt

Ammattilaisen on tunnettava kaikki pelisäännöt. Joten ymmärrämme nyt Klondike Solitaire Turn Three -pelin pelisäännöt:

  • Tämä peli alkaa, kun pöytätaulussa on 7 kasaa. Vasemmalta aloittaen ensimmäisessä kasassa on 1 kortti, ja korttien määrä kasvaa yhdellä, kun siirrymme oikealle. Toisessa pinossa on siis 2 korttia, kolmannessa 3 jne.
  • Pöytätaulujen sarakkeissa on28 korttia, kun taas loput (24 korttia) sijoitetaan varastoon.
  • Pöytätaulussa ylin kortti on ainoa kortti, joka pidetään kuvapuoli ylöspäin, kun taas muut kortit pidetään kuvapuoli alaspäin.
  • Voit sijoittaa kortin tableauspöydässä kortin päälle, jos se on samanvärinen ja seuraavaksi pienin kortti.
  • Pelin edetessä yrität siirtää kortteja tableausta ja varastosta peruspinoihin. Samaan väriin kuuluvat kortit voidaan sijoittaa perustukseen nousevassa järjestyksessä ässästä kuninkaaseen.

Tableau ja neljä säätiötä - vain ylin kortti

Etsi piilotettuja kortteja ja opi miten edetä Turn 3 Klondike Solitaire -pelissä.

Etsi piilotettuja kortteja ja opi miten edetä Turn 3 Klondike Solitaire -pelissä.

Ainoa kortti, joka voidaan sijoittaa pöytätauluun tai perustukseen, on jätekasan ylin kortti. Jos haluat käyttää viimeistä korttia, sinun on siirrettävä kaksi korttia sen yläpuolelle. Saat rajattomasti läpikulkumahdollisuuksia varastossa, joten mahdollisuutesi jättää siirto väliin ovat vähäiset.

Jostyhjennät tableau-pylvään ja luot tyhjän pinon, siihen voi laittaa vain kuninkaan. Tämän jälkeen voit aloittaa korttien siirtämisen ja sijoittamisen kuninkaan yläpuolelle alenevassa järjestyksessä värejä vuorotellen.

Winning Solitaire Klondike Turn 3 Pelit

Miten voittaa Turn 3 Klondike Solitaire -peliä?

Miten voittaa Turn 3 Klondike Solitaire -peliä?

Voit voittaa varmistamalla, että kaikki kortit päätyvät peruspinoihin. Jokaisessa peruspinossa on kortteja, jotka ovat nousevassa järjestyksessä ja kuuluvat samaan väriin. Joskus siirrot loppuvat kesken, etkä pysty saavuttamaan tätä tavoitetta. Tällaisissa tapauksissa voit yksinkertaisesti aloittaa pelin uudelleen tai peruuttaa muutaman siirron.

Jos kyllästytpelaamaan tätä peliä, voit kokeilla erilaisia muunnelmia, kuten peliä, jossa on rajoittamaton määrä varastokorttipasseja. Meillä on jo rajoittamaton määrä kulkulupia ja monia muita ominaisuuksia sinulle täällä Solitariea.comissa.

Klondike Solitaire Turn 3 muunnelmia

Kaikissa muunnelmissa ei ole kyse jonkin asian lisäämisestä. Tietyissä Klondike Solitaire Turn 3 -muunnelmissa on rajoituksia, kuten vain kaksi tai kolme varastopassia.

Joitakin jännittäviä muunnelmia ovat Double Klondike Turn 3 ja Triple Klondike Turn 3, joissa on 2 tai 3 pakkaa. Näitä variaatioita on aluksi hieman helppo pelata, mutta voittaminen on vaikeampaa. Koska sinun on luotava enemmän sarjoja, voittaminen vie enemmän aikaa ja vaivaa.

Sukellus Klondiken historiaan Turn Three

Uskotaan, että nimi Klondike perustuu vuosina 1896-1899 tapahtuneeseen Klondiken kultaryntäykseen. Pelaamamme pelin säännöt ilmestyivät ensimmäisen kerran Holyle's Gamesin vuoden 1907 painoksessa nimellä "Seven Card Klondike".

Tämän pelin muunnelmiin liittyy useita nimiä, kuten Canfield ja Demon. Mielenkiintoista on, että varhaisimmassa versiossa varastosta voitiin vetää kolme korttia. Myöhemmin sitä muutettiin, ja Klondike salli pelaajien vetää varastosta vain yhden kortin.

Yksi pasianssin kuuluisista nimistä on Patience, ja Klondike Solitaire on pasianssin versio, josta pelaajat pitävät eniten. On yllättävää, että pelaajat rakastavat Klondikea niin paljon, vaikka se tarjoaa heille todella pienet voittomahdollisuudet.

Klondike Turn 3 -pelityypin määritelmä

Korttipelit voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: monen pelaajan ja yhden pelaajan korttipeleihin. Monen pelaajan korttipelit ovat pelejä, joissa useampi kuin yksi pelaaja voi pelata ja yrittää voittaa muita vastaan. Esimerkkejä usean pelaajan korttipeleistä ovat rommi ja pokeri.

Yhden pelaajan korttipelejä, kuten pasianssia, pelaa vain yksi pelaaja. Pasianssin kaltaisten pelien ainutlaatuinen etu on se, että sinun ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa ja voit nauttia pelistä omaan tahtiisi.

Avainasiat Klondike Turn Three -korttipeleistä

Käännös 3 Klondike Solitaire - kuninkaat ja ässät. Siirrä kuninkaat tyhjiin sarakkeisiin

Käännös 3 Klondike Solitaire - kuninkaat ja ässät. Siirrä kuninkaat tyhjiin sarakkeisiin

Nyt voit pelata Klondike Solitairea ilmaiseksi verkossa mukavasti kotonasi, ja tämä on etuoikeus tämän pelin ystäville. Klondike Solitaire Turn 3 on hauska muunnelma, joka sopii pelaajille, jotka ovat valmiita näkemään hieman enemmän vaivaa saadakseen tyydyttävämmän voiton.

Voit nauttia Klondike Solitaire Turn 3:sta tai muista pasianssipelimuunnelmista täällä Solitairea.comissa ja pinota voittoja. Pelaa pasianssia jo tänään ja osallistu hauskanpitoon!

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON

Klondike Solitaire Turn 3 - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Seuraavassa on joitakin yleisiä kysymyksiä, jotka liittyvät Klondike Solitaire Turn 3 -peliin.

Miksi Klondike Solitaire Turn 3 on vaikeampi pelata kuin Klondike Solitaire Turn 1?

Vaikeuden lisääntyminen johtuu pääasiassa siitä, että varastosta nostetaan kolme korttia kerrallaan. Sinulla on siis rajalliset vaihtoehdot, ja pelaamisesta tulee haastavampaa.

Miten aloitan Klondike Solitaire Turn 3 -pelin pelaamisen?

Aloitat luomalla 7 tableau-saraketta. Vasemmanpuoleisimmassa tableau-sarakkeessa on 1 kortti, ja jokaisessa sarakkeessa on yksi kortti enemmän kuin edellisessä sarakkeessa oikealle päin mentäessä. Näin tableau-sarakkeessa on 28 korttia, ja loput kortit (24) sijoitetaan varastoon.

Mitä voin tehdä tyhjälle sarakkeelle Klondike Solitaire Turn 3:ssa?

Säännössä sanotaan selvästi, että tyhjään sarakkeeseen voi sijoittaa vain kuninkaan. Kun olet asettanut kuninkaan, voit aloittaa sarjan rakentamisen kuninkaankortin päälle.

Mitkä ovat Klondike Solitaire Turn 3:n eri variaatiot?

On olemassa muunnelmia, kuten Double Klondike Turn 3 ja Triple Klondike Turn 3, joita pelataan kahdella tai kolmella pakalla. Voit myös kokeilla omia variaatioita, kuten rajoittaa varastokierrosten määrää tai asettaa aikarajan.

Mikä on Klondike Solitaire Turn 3:n termin "Klondike" historia?

Termi Klondike on itse asiassa peräisin Kanadassa vuosina 1896-1899 vallinneesta kultakuumeesta.

Mitkä ovat pasianssin muut nimet?

Tämän korttipelin nimi vaihtuu maan mukaan. Yhdistyneessä kuningaskunnassa sen nimi on Patience, ja muualla maailmassa sitä kutsutaan nimellä American Patience. Joitakin tämän pelin suosittuja muunnelmia ovat Demon, Original Spider Solitaire ja Klondike Solitaire.