APRIL 2024

Tietoa Pasianssionline.com - Pasianssimaa

Asiantuntijat kattavien Pasianssi- ja Mahjong-artikkelien takana

Pasianssionline.com kulissien takana - Tapaa asiantuntijat ja visiomme

Kirjoittanut: Solitairea.com | Viimeksi päivitetty: 18 Kesäkuu 2023 | Faktantarkistus tekijä: Elizabeth Miller

Tervetuloa Pasianssionline.com! Tehtävämme on tarjota hauska, mukaansatempaava ja luotettava foorumi pasianssin ja mahjongin harrastajille maailmanlaajuisesti. Klassisten pelien ystäville suunnattuna määränpäänä olemme omistautuneet ylläpitämään korkealaatuisia pelikokemuksia, vaalimaan kannustavaa yhteisöä ja laajentamaan tarjontaamme jatkuvasti vastaamaan tarpeitasi.

Solitairea perustivat Elizabeth Miller ja Robert Moore, kaksi intohimoista nettipasianssin ja Mahjongin asiantuntijaa. Heidän rakkautensa klassisiin peleihin ja halu jakaa tietämystään ja asiantuntemustaan innoitti heitä. Tämän tuloksena olemme luoneet alustan, jossa pelaajat voivat oppia, kehittyä ja olla yhteydessä samanhenkisiin harrastajiin.

Sitoumuksemme laatuun on horjumaton. Alan asiantuntijoiden Elizabeth Millerin ja Robert Mooren johtama tiimimme kuratoi ja arvioi huolellisesti kaiken sisällön, peliominaisuudet ja opetusohjelmat varmistaakseen käyttäjillemme mahdollisimman laadukkaan kokemuksen. Heidän laaja tietämyksensä ja omistautumisensa huippuosaamiselle luovat vankan perustan alustallemme.

Olemme ylpeitä poikkeuksellisesta käyttäjätuesta. Tiimimme on aina käytettävissä, kun on kyse huolenaiheista, kysymyksistä tai teknisistä ongelmista. Ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä -sivun kautta, josta löydät usean yhteydenottolomakkeen, jolla voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme.

Me Pasianssionline.com:ssä uskomme vahvan ja kannustavan peliyhteisön vaalimiseen. Alustamme on omistautunut luomaan osallistavan ympäristön, jossa pelaajat voivat kasvaa, oppia ja pitää hauskaa yhdessä. Osallistumme aktiivisesti keskusteluihin, jaamme vinkkejä ja strategioita ja järjestämme erikoistapahtumia sitoutuaksemme käyttäjiimme.

Kiitos, että valitsit Pasianssionline.com! Olemme innoissamme saadessamme sinut mukaan yhteisöömme ja jakamaan rakkautemme klassikkopeleihin.

Elizabeth Miller - päätoimittaja

Elizabeth Miller - päätoimittaja

Elizabeth Miller - päätoimittaja

Elizabeth Miller on pasianssin todellinen mestari, joka on omistanut yli kolme vuosikymmentä tämän klassisen pelin pelaamiselle, opiskelulle ja taitojensa parantamiselle. Vakaumattoman omistautumisensa ja perusteellisen opiskelunsa ansiosta hänestä on tullut innovatiivinen ja erittäin arvostettu alan asiantuntija. Hänen laaja tietämyksensä ja ainutlaatuiset näkemyksensä ovat herättäneet harrastajien ja aloittelijoiden luottamuksen, mikä tekee hänestä kysytyn pasianssin asiantuntijan.

Elizabethilla on ollut keskeinen rooli pasianssin ystävien kukoistavan yhteisön vaalimisessa. Hänen intohimonsa jakaa asiantuntemustaan ja kykynsä sitouttaa ja innostaa muita on vakiinnuttanut hänen maineensa pasianssin johtavana hahmona.

Elizabeth Miller

Robert Moore - Sisältöjohtaja

Robert Moore - Sisältöjohtaja

Robert Moore - Sisältöjohtaja

Robert Moore on pasianssin ja mahjongin arvostettu asiantuntija, jolla on vaikuttava 30 vuoden kokemus. Hänen syvällinen sääntötuntemuksensa ja kehittyneiden strategioiden asiantuntemuksensa ovat tehneet hänestä luotettavan hahmon peliyhteisössä.

Robertin sitoutuminen näiden klassikkopelien koukeroiden tutkimiseen on jalostanut hänen taitojaan ja edistänyt uusien strategioiden kehittämistä. Hänen intohimonsa tiedon jakamiseen auttaa kaikentasoisia pelaajia parantamaan taitojaan ja menestymään.

Robert Moore

Ota yhteyttä Pasianssionline.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tässä on tarkka osoitteemme, mutta varaa aika etukäteen, jotta olemme varmasti paikalla.

  • Solitairea LTD
  • 23 Edgware Road
  • W2 1JL,London
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom
  • [email protected]

Ota yhteyttä

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON

Usein kysytyt kysymykset Pasianssionline.com

Ketkä ovat asiantuntijoita Pasianssionline.com:n takana?

Asiantuntijat Pasianssionline.com:n takana ovat Elizabeth Miller ja Robert Moore. Elizabeth, jolla on kolmen vuosikymmenen kokemus ja perusteellinen opiskelu, on erittäin arvostettu pasianssin asiantuntija, joka tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavastaan ja johon kaikentasoiset pelaajat luottavat. Robert, jolla on myös 30 vuoden kokemus, on sekä pasianssin että mahjongin auktoriteetti, joka on tunnustettu syvällisestä sääntökäsityksestään ja kehittyneistä strategioistaan ja joka on saavuttanut peliyhteisön luottamuksen.

Miten otan yhteyttä Pasianssionline.com?

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, Pasianssionline.com-sivustolla on yhteystietosivu, jolla voit ottaa meihin nopeasti yhteyttä. Kirjoita selkeä ja ytimekäs aihe, joka koskee kysymystäsi, ja me välitämme viestisi sopivimmalle henkilölle, joka auttaa sinua nopeasti.

Kuinka usein lisäät uusia artikkeleita ja pelejä?

Pasianssionline.com päivitetään uusilla artikkeleilla vähintään joka kuukausi. Uusia pelejä ja materiaalia julkaistaan usein jo aikaisemmin, jopa päivittäin.
Työskentelemme jatkuvasti uuden pasianssiosaamisen parissa ja olemme innostuneita jakamaan ainutlaatuisia artikkeleitamme kanssasi.

Miten voin antaa palautetta tai raportoida ongelmista Pasianssionline.com:n suhteen?

Jos haluat antaa palautetta tai raportoida Pasianssionline.com:n ongelmista, käy Ota yhteyttä -sivullamme ja täytä yhteydenottolomake. Arvostamme panostasi ja olemme sitoutuneet varmistamaan kaikille käyttäjille saumattoman ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Millaisia pasianssi- ja mahjong-pelejä on saatavilla Pasianssionline.com-sivustolla?

Alustamme päivitetään jatkuvasti, jotta saat parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Solitairea tarjoaa useita suosittuja pasianssimuunnelmia, kuten Klondike, Online Spider Solitaire ja Pyramid, jotka sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Lisäksi tarjoamme erilaisia Mahjong-pelejä, joiden avulla voit tutustua näiden klassikkopelien rikkaisiin perinteisiin ja nauttia niistä.