TOUKOKUU 2024

Aloittelijan opas Spider-pasianssiin ja kuinka voittaa (2024)

Opi pelaamaan Spider Solitairea aloittelijana.

Aloittelijan Spider Solitaire 2024 Opas

Kirjoittanut: Robert Moore | Viimeksi päivitetty: 29 Kesäkuu 2023 | Faktantarkistus tekijä: Elizabeth Miller

LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA
30 vuoden kokemuksella Robert Moore on taitava pasianssin ja Mahjongin asiantuntija. Hän on paneutunut pelien sääntöihin ja edistyneisiin strategioihin. Tietoja Robert Moore

Oletko alkanut voittaa liian usein pasianssipeleissäsi? Oletko kyllästynyt pelaamaan samoja pasianssipelejä yhä uudelleen ja uudelleen? Sitten on aika kokeilla jännittävää peliä nimeltä Spider Solitaire.

Huomaat heti, että tässä pelissä on 2 korttipakkaa ja muunnelmia, joissa on useita eri maita, mikä tekee pelistä monimutkaisemman ja hauskemman.

Tätä peliä ei kannata pelata koko ajan, koska sen voittaminen voi olla hyvin vaikeaa. On kuitenkin olemassa strategioita, jotka parantavat mahdollisuuksiasi huomattavasti.

Ongelmana on se, että sinun on oltava tietoinen kaikista säännöistä, ennen kuin voit ajatella pelaavasi tätä poikkeuksellista korttipeliä. Siksi selitämme tässä Spider Solitaire -oppaassa aloittelijoille kaiken, mitä sinun on tiedettävä.

Spider Solitaire aloittelijoille -ohjelman asetukset

Näin voit järjestää tämän pelin helposti:

 • Ota 2 tavallista korttipakkaa ja sekoita ne kunnolla.
 • Sitten otat kortit ja rakennat 10 saraketta pelikentälle tai taululle.
 • Rakennat taulun sarakkeet niin, että neljässä vasemmanpuoleisimmassa sarakkeessa on 6 korttia ja lopuissa sarakkeissa vain 5 korttia.
 • Kuten muissakin pasianssimuunnelmissa, jokaisen tableau-pylvään alin kortti on kuvapuoli ylöspäin oleva kortti.
 • Kun olet rakentanut tableaun, jäljellä on enää 50 korttia, jotka sijoitetaan viiteen yhtä suureen pinoon varastoon.
 • Voit siirtää mitä tahansa kuvapuoli ylöspäin olevaa korttia rakentaaksesi sarjoja laskevassa järjestyksessä ja jakaa uusia pelikortteja varastosta, kun vaihtoehdot loppuvat.

Käänteet Spider Solitaire -pelissäsi

Kun pelaat Spider Solitairea, näet yleensä ruudun alareunassa, kuinka monta kierrosta tai siirtoa olet tehnyt. Jos haluat, että sinua pidetään ammattilaisena, kierroslukusi pitäisi olla mahdollisimman pieni.

Kestää jonkin aikaa ymmärtää pisteytysjärjestelmä, joka voi vaihdella hieman sivustoittain. Sinun ei tarvitse pelätä häviäväsi peliä tekemällä liikaa siirtoja, mutta suosittelemme siirtojen minimoimista korkeimman pistemäärän saamiseksi.

Hyvä uutinen on, että pistemääräsi kasvaa, kun rakennat sarjoja ja käännät kuvapuoli alaspäin olevan kortin. Kunhan käytät uudet kortit hyvin, sinun ei tarvitse huolehtia vuoroluvusta.

Pelaa Spider Solitairea - Säännöt

Kaikilla Spider Solitaire -muunnelmilla on samat perussäännöt. Erilaisuus johtuu siitä, että joissakin muunnelmissa on useita maita, mikä muuttaa korttien siirtotapaa.

Seuraavassa on yksityiskohtainen selitys Spider Solitaire -pasianssin eri varianttien säännöistä:

Pelisäännöt 4 suit Spider Solitaire -pasianssia varten

Spider Solitaire -pasianssin Four Suit -versio on hullu ja yksi kaikkien aikojen raaimmista pasianssipeleistä. Hyvä uutinen on se, että voit yhdistää pukuja ja muodostaa sarjoja, kunhan luot laskevan sarjan.

Esimerkiksi hertta 6 voidaan sijoittaa pata 7:n päälle, ja risti 5 voidaan sijoittaa saman hertta 6:n päälle. Sarjassa voi siis olla 5, 6 ja 7 eri maata olevaa korttia.

Tämän pelin rajoituksena on se, että vain samaan väriin kuuluvia kortteja voidaan siirtää peräkkäin. Loppujen lopuksi sinun on luotava samanvärisiä sarjoja kuninkaasta ässään peruspinoihin voittaaksesi pelin.

Toisin kuin ilmaisissa Klondike Solitaire -peleissä, voit helposti sijoittaa minkä tahansa kortin tai korttijonon tyhjään sarakkeeseen Spider Solitaire with Four Suits -pasianssissa.

Pelaaminen Spider Solitaire - 2 suit version säännöt

Kun pelaat tätä versiota kahdella värillä verkossa, näet yleensä vain kaksi korttiväriä pelialueella. Korttien pinoaminen ja siirtäminen on siis helppoa, koska kortteja on vain kaksi maata. Aivan kuten muissakin muunnelmissa, vain samanvärisiä kortteja voi siirtää yhteen.

Jos haluat pelata tätä kotona, voit käsitellä erivärisiä kortteja eri väriin kuuluvina. Näin hertta- ja ruutukortit ovat yhtä maata, ja pata- ja ristikortit ovat toista maata.

Muut säännöt ovat samat kuin neljän värin variaatiossa, ja kaikki sarjat, jotka olet saanut valmiiksi korttien kanssa kuninkaasta ässään, voidaan siirtää peruspeliin.

1 Suit Spider Solitaire Version - Samat perussäännöt

Sinun kannattaa pelata tätä muunnelmaa, jos haluat voittaa Spider Solitairea. Se on helpompaa, koska siinä on vain yksi väri, joten voit pinota kortteja huolehtimatta eri väreistä. Sinun on kuitenkin noudatettava laskevaa järjestystä, sillä siinä on samat säännöt kuin kahdessa edellä mainitussa muunnelmassa.

Kun pelaat tätä muunnelmaa verkossa, huomaat, että kaikki kuvapuoli ylöspäin olevat kortit ja varastossa olevat kortit kuuluvat samaan väriin. Jos haluat pelata sitä kotona, voit olettaa, että kaikki kortit kuuluvat samaan väriin, ja pinota ne oikeassa järjestyksessä.

Aloittelijan strategiat Spider Solitaire -peliä hallitsemaan

Seuraavassa on muutamia perusvinkkejä , joiden avulla voit parantaa pasianssistrategiaasi uutena pelaajana:

 • Katso jokaista avointa korttia ja katso, voiko sitä siirtää vai ei, ennen kuin nostat kortteja varastosta.
 • On parasta luoda sarjoja, joissa on vain yksi väri. Sinun on kuitenkin hyvä tietää, että se ei ole aina mahdollista, ja värien yhdistäminen on välttämätöntä voiton kannalta.
 • Jos kyseessä on pasianssi, jossa on useita värejä, yritä pelin edetessä luoda sarjoja, joissa on kaikki värit.
 • Jos et näe mitään siirtoja sen jälkeen, kun olet vetänyt varastokortteja, voit peruuttaa ja katsoa, jäikö sinulta jotain huomaamatta.
 • Jos olet lähellä sarjan loppuunsaattamista, laita kaikki energiasi sen loppuunsaattamiseen, jotta peli olisi helpompaa.

Avainkohdat Spider Solitaire aloittelijoille

Voit pelata mitä tahansa Spider Solitaire -muunnelmaa, mutta tehtäväsi on aina pinota kortit laskevassa järjestyksessä ja täyttää kaikki peruspinot niillä. Kuningas tulee siis ensin, sitten kuningatar, sitten jätkä ja lopuksi ässä.

Pelin variaatiot johtuvat vain eri maaleista, ja perusasiat ovat aina samat. Sinun tarvitsee vain etsiä seuraavaksi korkeimman arvon omaavia kortteja ja pinota kortteja niiden päälle. Jos ne kuuluvat samaan väriin, se on fantastista. Jos ne eivät kuulu samaan väriin, voit pinota ne väliaikaisesti edetäksesi pidemmälle.

Aloittelijana peruutuspainike on ystäväsi, eikä sinun pitäisi koskaan miettiä kahdesti ennen kuin käytät sitä. Muista, että yrität vain oppia, miten peliä pelataan, etkä ajattele korkeaa pistemäärää.

Yritä laatia strategia, joka sopii pelityyliisi, äläkä murehdi liikaa häviämisestä. Loppujen lopuksi kyse on vain hauskanpidosta.

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON

Aloittelijan Spider Solitaire - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Tässä ovat eniten kysytyt kysymykset Spider Solitaire -korttipelistä:

Mikä on kaikkien Spider Solitaire -muunnelmien yhteinen tavoite?

Sinun on pinottava kortit laskevassa järjestyksessä ja varmistettava, että ne ovat samaa maata voittaaksesi. Jokainen sarja alkaa kuninkaalla ja päättyy aina ässään. Jos pystyt muodostamaan samanvärisen sarjan, se siirretään automaattisesti peruspinoon. Kun olet rakentanut 8 sarjaa, voitat pelin.

Mitä eroja on 1-sviitin, 2-sviitin ja 4-sviitin Spider Solitaire -pasianssin välillä?

Suurin ero näissä Spider Solitaire -muunnelmissa on pukujen määrä. Spider Solitaire with One Suit on yksi väri, joka voi olla mikä tahansa väri, kuten ruutu tai pata. 2 Suit Spider Solitaire jakaa mustat ja punaiset kortit eri maaleihin. Lopuksi 4 Suits Spider Solitaire -pasianssissa on kaikki neljä maata, mikä tekee siitä yhden jännittävimmistä ja monimutkaisimmista pasianssipeleistä.

Miksi strateginen suunnittelu on tärkeää Spider Solitaire -pasianssissa?

Spider Solitaire on armoton ja suurempi haaste uusille pelaajille kuin kenellekään muulle. Sinulla on siis oltava suunnitelma pelin ratkaisemiseksi ja korttien järjestämiseksi oikein. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä olet tekemässä, pinoat epäilemättä kortteja, mutta et koskaan saa voittoa. Siksi oikea strategia on välttämätön.

Mitä neuvoja antaisit jollekin, joka yrittää voittaa Spider Solitaire -pelissä?

Haluamme vakuuttaa sinulle, ettet ole yksin ja että häviäminen on osa peliä. Voit kuitenkin parantaa voittomahdollisuuksiasi noudattamalla vinkkejä, kuten pelaamalla hitaasti ja miettimällä jokaista siirtoa strategisesti, keskittymällä yhden puvun sarjoihin, välttämällä varastosta vetämistä ennen kuin vaihtoehdot ovat loppuneet ja käyttämällä peruutusnappia tarvittaessa.

Miten kierrosten määrä vaikuttaa Spider Solitaire -pelin pistemäärääni?

Jokainen tekemäsi siirto vähentää hieman pistemäärääsi. Kunhan teet oikeita siirtoja, voit lisätä pistemääräsi luomalla sarjoja ja paljastamalla kortteja. Suuremman kierrosmäärän vaikutus voidaan siis neutralisoida tekemällä oikeita siirtoja.

Miten Spider Solitaire -pelin asetukset vaikuttavat pelattavuuteen?

Jos asetelma on väärä, voittaminen voi olla mahdotonta. Hyvä uutinen on se, että peli on helppo asentaa, jos noudatat edellä annettuja ohjeita. Nettipasianssipeleissä verkkosivusto tekee asetukset, joten voit aloittaa pelaamisen heti.