TOUKOKUU 2024

Spider-pasianssin strategia - Lisää voittomahdollisuuksiasi!

Oikea Spider Solitaire -strategia saa sinut voittamaan suurimman osan ajasta.

Strategiat Spider Solitaire -peliisi

Kirjoittanut: Robert Moore | Viimeksi päivitetty: 23 Kesäkuu 2023 | Faktantarkistus tekijä: Elizabeth Miller

LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA
30 vuoden kokemuksella Robert Moore on taitava pasianssin ja Mahjongin asiantuntija. Hän on paneutunut pelien sääntöihin ja edistyneisiin strategioihin. Tietoja Robert Moore

Spider Solitaire kuulostaa vaaralliselta ja monimutkaiselta, ja sitä se onkin. Ne, jotka haluavat pelata pelejä korkeammalla tasolla, nauttivat tämän pelin monimutkaisista pulmista. Spider Solitaire -pelin voittaminen on tyydyttävämpää kuin useimpien pasianssipelimuunnelmien, koska se on harvinainen ja vaikeasti ansaittu saavutus.

Me täällä Solitairea.com-sivustolla selitämme seuraavassa oppaassa strategioita, joita voit soveltaa valloittaaksesi tämän mielenkiintoisen korttipelin, Spider Solitaire -pasianssin. Aloittelevat ja edistyneet Spider Solitaire -pelaajat hyötyvät tästä oppaasta. Kun olet lukenut oppaan, pystyt rakentamaan sarjoja helposti ja paljastamaan piilotettuja kortteja ammattilaisen tavoin.

Tyhjät sarakkeet & piilotetut kortit strategia

Olemme aina suositelleet, että luot tyhjän sarakkeen ja käytät sitä etenemistä estävien korttien siirtämiseen. Silti sinun on ensin tarkasteltava vaihtoehtojasi ja tehtävä vain edullisimmat siirrot. Jos luot tyhjän sarakkeen tekemällä vähemmän kuin optimaalisia siirtoja, se voi tulla kalliiksi.

Tärkeintä on muistaa, ettei pidä kiirehtiä ja käyttää aina niitä strategioita, jotka sopivat hyvin nykyiseen korttijoukkoon. Suosittelemme siis, että keskityt järjestyksen lisäämiseen, mikä tarkoittaa sitä, että maata vaihdetaan vähemmän, kun luot sarjoja.

Heti kun lisäät peliin järjestystä, piilotettujen korttien paljastamisesta ja edistymisestä tulee paljon helpompaa.

Lyhyesti sanottuna, älä kiirehdi tyhjien paikkojen luomista, vaan odota oikeaa tilaisuutta siihen.

Voittavat strategiat Spider Solitaire -peliä varten

Kaikissa Spider Solitaire -peleissä tie voittoon kulkee yleensä järjestyksen ja epäjärjestyksen välillä. Joskus sinun on keskityttävä pinoamaan samaan väriin kuuluvia kortteja. Toisissa tilanteissa et oikeastaan välitä korttien maasta ja pinoat niitä saavuttaaksesi tavoitteesi.

Pärjäät esimerkiksi hyvin luomalla samaan väriin kuuluvien korttien pinoja, mutta huomaat, että ainoa tapa päästä eteenpäin on yhdistää maita tai jakaa kortteja varastosta. Tässä tapauksessa sinun ei kannata epäröidä ja yhdistää maita, jotta voit paljastaa enemmän piilotettuja kortteja ja sinulla on kaiken kaikkiaan enemmän vaihtoehtoja.

Ihannetapauksessa sinulla on yksi tai kaksi pinoa, joissa on eri maata olevia kortteja, jotta loput pinot ovat helposti siirrettävissä. On myös paljon helpompaa luoda tyhjä kasa, kun et epäröi yhdistää maita.

Ennen kuin siirrät kortteja tyhjiin paikkoihin tai yhdistelet maita järjestyksessä, sinun on mietittävä, mitä muita siirtoja sinulla on käytettävissäsi. Aloita kaikkien käytettävissäsi olevien siirtojen ja niiden seurausten pohtiminen, ja sinusta tulee Spider Solitaire -pasianssin todellinen mestari hetkessä.

Yhdistetyt tai yhden puvun strategiat

Peli muuttuu monimutkaisemmaksi, kun siirryt yhden puvun Spider Solitaire -pasianssista usean puvun Spider Solitaire -pasianssiin. Kortti, joka estää toisen kortin, ja ongelmat kuvapuoli alaspäin olevien korttien paljastamisessa ovat paljon yleisempiä pelissä, jossa on useita maita.

Sinun onmukautettava strategiaasi maalausten lukumäärän mukaan. Eri värien yhdistäminen tai yhdistämättä jättäminen on olennainen päätös, joka sinun on tehtävä. Mahdollisuuksia avaaviin sekoituksiin on aina suhtauduttava myönteisesti. Viivytä myös siirtoja, jotka estävät sarjan loppuun saattamisen, ja odota oikeaa korttia.

Vapaa sarake voi olla loistava voimavara, ja voit helposti luoda sen, jos jatkat luonnolliselta tuntuvien sekvenssien luomista. Älä vain unohda pelin tavoitetta, ja totuttele järjestelemään kortteja uudelleen, jotta saat lisää järjestystä sen jälkeen, kun voit nostaa uusia kortteja.

Korttijonojen uudelleen järjestäminen

Et voi siirtää koko sarjaa, jos siinä on useampi kuin yksi väri, joten saatat joutua käyttämään tyhjiä pinoja siirtääksesi osan siitä. Lisäksi suosittelemme rakentamaan ensin korkeammista korteista koostuvia sekvenssejä, koska matalammista korteista koostuvat sekvenssit voivat loppua nopeasti, jolloin voit jäädä jumiin.

Ihannetapauksessa voit siirtää korkeiden korttien sarjan, jossa on kuningas, tyhjään sarakkeeseen ja aloittaa sen rakentamisen sieltä. Näin et blokkaa yhtään korttia ja voit luoda täydellisen sekvenssin siirrettäväksi perustukseen.

Yksi vähiten huomiotta jätetyistä strategioista on yksinkertaisesti peruutuspainikkeen käyttäminen, jotta voit korjata hetki sitten tekemäsi siirrot. Pistemääräsi pienenee, jos käytät peruuta-painiketta, mutta sitä kannattaa käyttää, jos vaihtoehtona on pelin häviäminen tai useiden ongelmien aiheuttaminen.

Kaiken kaikkiaan Spider Solitaire on muutakin kuin korttijonon rakentamista tai viimeisen piilotetun kortin paljastamista. Se on peli, jossa sinun on mietittävä strategiaasi huolellisesti ja mukautettava sitä matkan varrella. Kun ymmärrät pelin tilan ja sen, miten eri liikkeet vaikuttavat siihen, voit voittaa useammin.

9 voittavaa Spider Solitaire -strategiaa

Kun yrität pinota kaikki 8 perustaulukkoa samanvärisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisillä peräkkäisinä, sinun on tehtävä monia vaikeita valintoja. Tarvitset hyvän strategian voittaaksesi, joten anna meidän auttaa sinua muutamalla kehittyneellä vinkillä, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman:

  1. Vähiten piilotettuja kortteja: Jos haluat yhden selkeän sarakkeen, sinun kannattaa tähdätä tableau-sarakkeisiin, joissa on vähiten piilotettuja kortteja. Näin voit helposti luoda väliaikaisen säilytyspaikan kaikille ei-toivotuille korteille.
  2. Järjestys yli kääntämisen: Kuten aiemmin mainitsimme, järjestyksessä on kyse siitä, että sinulla on vähemmän värinvaihtoja, jotta voit helposti siirtää kortteja yhteen. Et voi oikeastaan ajatella voittavasi, jos pelissäsi on liikaa epäjärjestystä. Juuri näiden kahden (järjestyksen ja epäjärjestyksen) tasapaino on se, mitä tarvitaan voittaaksesi haastavassa pelissä, kuten Spider Solitaire -pasianssin neljän värin versiossa.
  3. Epäjärjestys voittaa järjestyksen: Sinulla voi olla yksi tai kaksi saraketta, joissa on useita maavaihtoja, jotta järjestys säilyy jäljellä olevissa korteissa. Ongelmana on, että on todella vaikea valita, mikä sarake pitäisi jättää epäjärjestykseen, joten sinun on opittava tekemään se kokemuksen myötä.
  4. Siirroilla on seurauksia: Jokaisen siirron seuraukset on otettava huomioon, ja siirron tekemisen jälkeen on mietittävä seuraavia mahdollisia siirtoja. Pelkkä siirron tekeminen, koska se näyttää hyvältä, ei ole oikea tapa pelata tätä korttipeliä.
  5. Rank Break Chaining: Tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta strategialta, mutta kyse on yksinkertaisesti siitä, että tehdään siirtoja korttien pinoamiseksi laskevassa järjestyksessä niin, että ne noudattavat oikeaa arvojärjestystä. Tämän strategian käyttäminen lisää voittomahdollisuuksiasi huomattavasti.
  6. Harkitse skenaarioita, jotka eivät ole käytettävissä: Jos voit siirtää kortin, joka estää muita kortteja, ja saada sitten toisen edullisen kortin, se voi auttaa sinua pääsemään lähelle täydellisen järjestyksen luomista. Siksi sinun on mietittävä skenaarioita, jotka eivät ole vielä käytettävissä, jos haluat olla muutaman askeleen edellä ja voittaa pelin.
  7. Tyhjennä kasat alkupelissä: Vain tyhjään sarakkeeseen voi tallentaa kortteja, jotka estävät edistymistäsi. Keskity siis tyhjentämään pienempi tableau-sarake käyttöösi.
  8. Aseta rakentaminen korkeammille korteille etusijalle: Jos luot korkeista korteista sarjoja, voit pitää niitä käynnissä pitkään. Matalilla korteilla varustetut sarjat voidaan kuitenkin lopettaa nopeasti, ja sinun on vaikea edetä tällaisilla sarjoilla.
  9. Hyödynnä peruutuspainiketta: Peruutustoiminto voi olla arvokkain voimavarasi, jos et pelkää käyttää sitä tarvittaessa. Älä huolehdi pistemäärästä, vaan käytä peruutuspainiketta virheiden peruuttamiseen.

Spider Solitaire on epäilemättä kaksiteräinen miekka, jossa yksi voitto voi tuottaa sinulle suunnatonta iloa, mutta tappioputki voi seurata sinua pitkään. Sinun on siis pysyttävä kärsivällisenä ja käytettävä tässä mainittuja strategioita parantaaksesi peliäsi mahdollisimman paljon.

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON

Spider Solitaire strategia - FAQ

Seuraavassa on eniten kysyttyjä kysymyksiä Spider Solitaire -strategiasta:

Millainen strategian pitäisi olla, kun valitsen sarakkeen, joka paljastaa piilotetun kortin Spider Solitaire -peliä pelatessani?

Ilmeisin valinta on sarake, jossa on vähiten piilotettuja kortteja, kun yrität paljastaa piilotetun kortin. Tämä auttaa sinua tyhjentämään kyseisen sarakkeen ja käyttämään sitä hyödyksesi.

Miten käytän järjestystä Spider Solitaire -strategiassani?

Voit tuoda peliin lisää järjestystä varmistamalla, että rakentamissasi sarjoissa on hyvin vähän tai ei lainkaan puvunvaihtoja. Näin kortteja on helppo siirtää ja hallita niin monia sarakkeita helposti.

Miten voin käyttää häiriöitä pelatessani Spider Solitairea verkossa?

Voit haluta, että kaikki taulun sarakkeet ovat järjestyksessä, mutta se ei ole mahdollista useimmissa peleissä. Siksi sinun on valittava yksi tai useampi sarake, jossa on useita puvunvaihtoja, jotta muiden sarakkeiden järjestys voidaan säilyttää. Jos tasapainotat järjestyksen ja epäjärjestyksen hyvin, voittomahdollisuutesi paranevat huomattavasti.

Mikä on rank break chaining Spider Solitaire -pasianssissa ja miten se auttaa pelin voittamisessa?

Tässä strategiassa yrität parhaasi mukaan poistaa järjestysrikkomuksia, jotta kortit noudattavat laskevaa järjestystä ja järjestys pelissä kasvaa. Tämä helpottaa luonnollisesti pitkien sarjojen luomista ja pelin voittamista.

Miten minun pitäisi käsitellä sarakkeita, joilla on vähemmän kortteja Spider Solitaire -peliä pelattaessa?

Kannattaa kokeilla siirtää kortteja sarakkeista, joissa on vähemmän kortteja, tyhjien sarakkeiden luomiseksi. Sinun on kuitenkin myös tehtävä parhaasi järjestyksen säilyttämiseksi ja vältettävä siirtoja, joista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Miten voin käyttää peruutustoimintoa Spider Solitaire -pelissä?

Löydät peruutuspainikkeen ja voit peruuttaa juuri tekemäsi siirron napsauttamalla sitä. Voit peruuttaa niin monta liikettä kuin haluat, mikä voi auttaa sinua kokeilemaan erilaisia liikkeitä aloittelijana.