HEINÄKUU 2024

Windows-opas ja lupa pelata Microsoft Pasianssi (2024)

Pelaa Klondikea yksinkertaisilla säännöillä ja suoraviivaisella pelattavuudella.

Microsoft Solitaire Collectionin ominaisuudet ja pelin kohokohdat

Kirjoittanut: Robert Moore | Viimeksi päivitetty: 21 August 2023 | Faktantarkistus tekijä: Elizabeth Miller

LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA
30 vuoden kokemuksella Robert Moore on taitava pasianssin ja Mahjongin asiantuntija. Hän on paneutunut pelien sääntöihin ja edistyneisiin strategioihin. Tietoja Robert Moore

Microsoftin pasianssipelivariantti, klassikko, jolla on yli 30 vuoden historia, on nyt saatavilla Solitairea-palvelussa. Tämä parannettu versio, joka tunnetaan nimellä Microsoft Solitaire Collection tai MSN Solitaire Collection, sisältää lisäominaisuuksia, kuten päivittäiset haasteet ja Star Club, jotka takaavat loputtomia viihdetunteja. Kokoelmassa on viisi erittäin suosittua pasianssipeliä tai pelitilaa: Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid ja TriPeaks.

Mukana olevat pelit ja niiden ainutlaatuiset haasteet

  1. Klondike: Pasianssipelin perikuva, Microsoftin ilmainen Klondike tarjoaa mahdollisuuden pelata nostamalla yksi tai kolme korttia kerrallaan. Pelaajat voivat valita Vegas-pisteytysjärjestelmän tai perinteisen pisteytysjärjestelmän välillä.

  2. Spider: Microsoft Spider Solitaire on haastavampi peli, jota pelataan 104 kortilla (kahdella pakalla), ja se sopii pelaajille, jotka haluavat pidemmän ja vaativamman kokemuksen. Aloittelijat voivat aloittaa yhden värin versiolla, kun taas edistyneemmät pelaajat voivat valita kahden tai neljän värin välillä.

  3. Online Freecell: Microsoftin FreeCell-pelissä, joka perustuu enemmän taitoon kuin onneen, kaikki kortit ovat näkyvissä alusta alkaen.

  4. TriPeaks: Microsoft TriPeaks on saanut nimensä ainutlaatuisen korttiasettelunsa mukaan, ja siinä pelaajien on luotava korttien sarjoja, jotka ovat yhtä arvoa korkeammalla tai matalammalla.

  5. Pyramidi: Microsoft Pyramid Solitaire -pasianssissa pelaajat yhdistävät kortteja pareiksi, joiden yhteissumma on 13. Tavoitteena on poistaa kaikki kortit pyramidin muotoiselta pelilaudalta.

Pelin vaikeudet: Kaikille taitotasoille

Mukauta kokemusta teemojen avulla

Pelaajat voivat muokata Microsoft Solitaire Collection -kokemustaan valitsemalla erilaisista teemoista, kuten Classic, Aquarium, Fable, Western, Beach, Autumn ja Jumbo. Teemoja voi vaihtaa aloitusnäytöstä.

Pasianssin pelaamisen kognitiiviset hyödyt

Pasianssin ja Mahjongin pelaaminen on yhdistetty erilaisiin kognitiivisiin hyötyihin, kuten keskittymiskyvyn, muistin ja ongelmanratkaisutaitojen paranemiseen. Nämä pelit edellyttävät strategista ajattelua, suunnittelua ja kuvioiden tunnistamista, mikä voi parantaa henkistä ketteryyttä ja kognitiivista joustavuutta.

Vinkkejä ja strategioita jokaiseen peliin

  1. Klondike: Keskity paljastamaan ja pelaamaan kortteja pikemminkin taulusta kuin varastosta. Tämä auttaa paljastamaan piilotettuja kortteja ja luo enemmän mahdollisuuksia siirtoihin, kun pelaat Klondikea.

  2. Spider: Aina kun mahdollista, voit yrittää luoda tyhjiä tableau-sarakkeita, sillä niiden avulla voit siirtää kortteja helpommin maasta toiseen.

  3. FreeCell: suunnittele siirtosi etukäteen ja käytä vapaita soluja strategisesti, jotta vältät avainkorttien estämisen.

  4. TriPeaks: Yritä aina ensin poistaa kortit huipuilta, sillä ne voivat estää pääsyn muihin kortteihin.

  5. Pyramidi: varmista, että poistat pyramidista ensisijaisesti kortit, jotka peittävät useita kortteja, jotta maksimoit mahdollisuutesi tuleviin siirtoihin.

Nämä pelit ovat eniten pelattu tietokonepeli, jonka ihmiset tietävät. Älä odota enää, lue arvostelumme loppuun asti ja saat päivittäiset haasteesi.

Kehittäjä, tuottaja ja historia

Microsoft Solitaire Collectionin ovat kehittäneet Microsoft Casual Games, Smoking Gun Interactive, Next Level Games ja Arkadium.

Sen julkaisee Xbox Game Studios ja sen tuottavat Paul Jensen, Derek Dutilly ja Tristan Hall. Kokoelman ensimmäinen versio julkaistiin 26. lokakuuta 2012 Windows 8:n korvaavana versiona aiemmin mukana olleille pasianssipeleille.

Tutustu lisää Microsoftin peleihin

Pasianssipelien lisäksi pelaajat voivat nauttia Microsoft Mahjongista, Microsoft Sudokusta ja klassisesta Windows-versiosta Minesweeperistä. Näistä peleistä saat myös kognitiivisia etuja, yksinkertaiset säännöt ja suoraviivaisen pelattavuuden.

Järjestelmävaatimukset

Microsoft Solitaire Collection on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten selainten, laitetyyppien (pöytätietokoneet, tabletit, matkapuhelimet) ja käyttöjärjestelmien (Windows, macOS, Linux, Android, iOS ja muut) kanssa.

Pelaa jo tänään! Kortit odottavat sinua täällä osoitteessa Pasianssionline.com

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON

Microsoft Solitaire Collectionin usein kysytyt kysymykset

Top 5 kysymystä Microsoft Solitaire Collectionista - Eniten pelattu tietokonepeli!

Mitä pelejä Microsoft Solitaire Collection sisältää?

Kokoelmassa on viisi suosittua pasianssipeliä: Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid ja TriPeaks.

Mitä kognitiivisia hyötyjä pasianssin ja mahjongin pelaamisesta on?

Pasianssin ja Mahjongin pelaaminen voi parantaa keskittymiskykyä, muistia, ongelmanratkaisutaitoja, henkistä ketteryyttä ja kognitiivista joustavuutta.

Voinko muokata Microsoft Solitaire Collectionin ulkoasua?

Kyllä, voit muokata kokemustasi valitsemalla useista eri teemoista, kuten Classic, Aquarium, Fable, Western, Beach, Autumn ja Jumbo.

Mitkä ovat Microsoft Solitaire Collectionin järjestelmävaatimukset?

Microsoft Solitaire Collection on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten selainten, laitetyyppien (pöytätietokoneet, tabletit, matkapuhelimet) ja käyttöjärjestelmien (Windows, macOS, Linux, Android, iOS ja muut) kanssa.

Onko muita Microsoftin pelejä, joita voin pelata pasianssin lisäksi?

Kyllä, voit myös nauttia Microsoft Mahjongista, Microsoft Sudokusta ja klassisesta Windows-versiosta Minesweeperistä.