TOUKOKUU 2024

Voittavat pasianssivinkit ja kikat sekä asiantuntijan pelinäkemykset 2024

Hallitse parhaat vinkit ja niksit voittaaksesi Solitaire-peliä.

Parhaat pasianssin vinkit ammattilaispelaajilta

Kirjoittanut: Elizabeth Miller | Viimeksi päivitetty: 11 Heinäkuu 2023 | Faktantarkistus tekijä: Robert Moore

LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA LUOTETTAVA ASIANTUNTIJA
Elizabethin pasianssitaidot, joita on kehitetty kolmen vuosikymmenen ajan pelaamalla ja tehokkaiden opintojen avulla, ovat tehneet hänestä innovatiivisen ja erittäin arvostetun asiantuntijan, johon harrastajat ja noviisit luottavat. Tietoja Elizabeth Miller

Haastava, strateginen ja itsensä kehittämiseen sopiva peli on Klondike Solitaire tai vain pasianssi. Nauttiaksesi tämän pelin tarjoamista lukuisista eduista sinun on keksittävä oma strategiasi ja noudatettava myös suosittelemiamme vinkkejä ja temppuja.

Kerromme muutamia vinkkejä, jotka parantavat voittomahdollisuuksiasi ja tekevät pelin pelaamisesta paljon helpompaa.

Kuinka parantaa pasianssin pelaamista

Kun pelaat pasianssia, sinun on ensimmäiseksi muistettava säännöt. Toinen asia, joka sinun on muistettava, on pelin tavoite. Yrität siirtää kaikki kortit peruspinoihin järjestämällä samanväriset kortit nousevaan järjestykseen.

Pasianssi Klondike on yksi yksinkertaisimmista pasianssipeleistä, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi tarvitaan vankka pasianssistrategia. Oikea strategia voi ratkaista voiton tai tappion. Tutustutaanpa siis nyt pasianssin strategiaan.

Harkitse siirtojasi huolellisesti

Pasianssipelissä voit muun muassa paljastaa piilotettuja kortteja, ottaa kortteja varastosta, siirtää kortteja välittömästi peruspinoihin ja luoda tyhjän taulupinon.

Muista aina, että se, että voit tehdä siirron, ei tarkoita, että sinun pitäisi tehdä se. Sinun on ensin harkittava, voiko siirto todella auttaa sinua pitkällä aikavälillä vai ei. Jos se auttaa sinua vain lyhyellä aikavälillä, sinun kannattaa välttää sitä.

Voit esimerkiksi siirtää herttakolmosen peruspinoon pelin alussa. Se voi vaikuttaa hyvältä siirrolta, mutta sinun kannattaa välttää sitä. Herttakolmonen voidaan sijoittaa pata nelosen päälle, jolloin voit sijoittaa sen päälle pata- tai ristikakkosen ja paljastaa piilotettuja kortteja.

Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy järkeillä ja miettiä mahdollisuuksia ennen siirron tekemistä.

Priorisoi sarakkeet

Peli on aina aloitettava siirtämällä kortteja taulupinoihin. Näin voit paljastaa kuvapuoli alaspäin olevat kortit ja olet myös valmis laittamaan hyödyllisen kortin sarakkeisiin, kun se nostetaan varastosta.

Lisäksi säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse käydä läpi varastoa siirtoa etsiessäsi, mikä on erittäin hyödyllistä Timed Solitaire -peliä pelattaessa.

Käden hallinta

On parasta välttää aluksi siirtämästä varastosta sarakkeisiin korttia, jonka sijoitus on 5 tai alle.

Koska jokaisella kortilla on vastakortti, kuten pata 4 ristin 4:lle, voit odottaa vastakortin paljastamista pöydässä olevista pelikorteista. Näin voit paljastaa enemmän kortteja tableaustaulussa ja parantaa voittomahdollisuuksiasi pasianssissa.

Ajastetun pasianssin pelaaminen - Aloita ässäpinot

Ässät ja kakkoset on siirrettävä heti peruskansille. Kakkosesta ei ole hyötyä, koska se voi estää muita kortteja, ja sen päälle voi laittaa vain ässän. Pelin edetessä kakkosesta voi tulla taakka ja se voi pysäyttää etenemisesi, jos et siirrä sitä ajoissa.

Vältä 2:n siirtämistä 3:n päälle.

2:n asettaminen 3:n päälle on yleinen virhe, jonka kokeneetkin pelaajat voivat tehdä. Tosiasia on, että 2 ei auta sinua paljastamaan yhtään korttia, koska ässä voidaan siirtää heti pohjalle. Se estää sinua siirtämästä kolmosta ja muita sen alapuolella olevia kuvapuoli ylöspäin olevia kortteja peruspinoihin, kun aika on oikea. Voit siis jättää 2:n varastoon, kunnes vastaava ässä ilmestyy.

Käännä päällimmäinen kortti ensin

Voit ottaa heti päällimmäisen kortin varastosta ennen kuin teet mitään muuta. Tämä antaa sinulle yhden lisävaihtoehdon, ja ehkäpä ylin kortti voi osoittautua ratkaisevaksi osaksi tämän korttipelin palapeliä.

Kiinnitä huomiota kuninkaisiin ja ässiin

Vain kuninkaat voidaan sijoittaa tyhjään tilaan, ja ässät ovat ensimmäiset kortit, jotka sijoitetaan neljään peruspinoon. Sinun on muistettava näiden erikoiskorttien roolit ja käytettävä niitä niiden mukaisesti.

Kasan päällä oleva ässä estää loput kortit, ja kuninkaan on aina aloitettava kasan alareunasta. Sinun on siis käytettävä näitä kortteja oikein voittaaksesi pasianssin.

Pasianssi-strategiat - Aloita pidemmillä pinoilla

Korttien siirtäminen suuremmista kasoista avaa enemmän vaihtoehtoja ja antaa sinulle mahdollisuuden muuntaa ne pienempiin kasoihin. Voit ymmärtää, mitä hyötyä korttien siirtämisestä suuremmista kasoista on, jos jätät suuremmat kasat huomiotta vain yhden pelin ajan, ja huomaat, kuinka paljon vaikeammaksi voittaminen muuttuu.

Jaa Tableau-pinot tasaisesti

Uudet pelaajat haluavat saada välitöntä tyydytystä suorittamalla yhden kasan. Kannattaa kuitenkin pyrkiä tasapainoisiin kasoihin eikä turhiin tyhjiin sarakkeisiin tai suuriin kasoihin.

Tasapainoisten kasojen avulla saat enemmän mahdollisuuksia avata piilotettuja kortteja ja pelattavuus on kaiken kaikkiaan parempi.

Älä tyhjennä Tableaun peliautomaatteja ilman kuningasta

Ennen kuin luot tyhjän sarakkeen, sinun on ensin etsittävä kuningas, joka voidaan sijoittaa siihen. Jos et näe kuningasta, voit odottaa, kunnes kuningas ilmestyy. Muussa tapauksessa tyhjä sarake osoittautuu hyödyttömäksi.

Ole tietoinen rakennuksen perustuksista

Jotkut ihmiset haluavat siirtää kortteja perustuksiin aina, kun siihen on mahdollisuus. Kakkosta korkeammat kortit voivat kuitenkin olla hyödyllisiä muiden korttien paljastamisessa ja siirtojen tekemisessä pöytätaulussa.

Oikea aika aloittaa korttien siirtäminen perustuksiin on silloin, kun peli lähestyy loppua. Siirrä kortteja myös vain silloin, kun olet varma, ettei niistä ole hyötyä myöhemmin.

Kuninkaan värillä on väliä

Se, asetatko punaisen vai mustan kuninkaan tyhjään sarakkeeseen, voi olla ero sujuvan ja vaikean pelin välillä. Kannattaa aina katsoa käytettävissä olevia kortteja ja katsoa, kumpi kuningas kannattaa sijoittaa tyhjään tauluun.

Jos näet esimerkiksi herttarouva ja pata-ateljee, kannattaa valita musta kuningas. Voit odottaa jonkin aikaa, jos haluamasi väristä kuningasta ei ole vielä saatavilla.

Kaikki jakamamme niksit ja vinkit parantavat varmasti pasianssipisteitäsi pelatessasi verkossa. Voit itse asiassa soveltaa niitä useimpiin pasianssipeleihin ja nauttia siitä, että sinusta tulee pelin todellinen mestari. Ole aina kärsivällinen ja pidä taukoja, kun tunnet itsesi väsyneeksi. Tiedämme, että sinusta tulee ammattilainen pasianssipelaaja hetkessä.

TAKAISIN SISÄLLYSLUETTELOON

Pasianssi vinkkejä ja niksejä - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Seuraavassa on joitakin yleisimpiä kysymyksiä pasianssia koskevista vinkeistä ja nikseistä:

Mitä minun pitäisi tehdä, kun pasianssipeli alkaa?

Tee siirtoja vain taulun sisällä ja ota vain ensimmäinen kortti varastosta, jotta sinulla on enemmän vaihtoehtoja. Näin saat hyvän alun ja helpomman pelin.

Mikä on tärkein vinkki, joka on hyvä muistaa, kun teet siirtoja pasianssissa?

Muista aina, että jokainen siirto on tärkeä ja vaikuttaa siihen, miten koko peliä pelataan. Sinun on siis harkittava, miten siirto voi vaikuttaa peliin, ja katsottava, kannattaako se tehdä.

Mitä minun pitäisi tehdä 2 kortilla pasianssissa?

Kakkosen pitäisi pysyä kädessäsi tai varastossa, kunnes vastaava ässä ilmestyy, minkä jälkeen se siirretään säätiöön ässän kanssa. Koska 2-kortti ei auta paljastamaan yhtään korttia, se on parasta siirtää heti perustukseen.

Minkälainen strategia olisi noudatettava, kun on kyse kahdesta samanarvoisesta ja samanvärisestä kortista?

Kaksi samanarvoista ja samanväristä korttia ovat kortteja, kuten Pata- ja Ristikuningas. Kun olet tekemisissä tällaisten korttien kanssa, sinun on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin ja yritettävä nähdä, kumpi kortti voisi olla hyödyllisempi.

Mitä on tehtävä, kun tableau-paikka on tyhjennetty?

Kuningas on siirrettävä välittömästi taulun tyhjään tilaan. Kun olet asettanut kuninkaan, voit aloittaa muiden korttien, kuten kuningattaren ja jätkän, asettamisen ja muodostaa sarjan.

Mitä minun pitäisi pitää mielessä, kun rakennan Ace-perustuksia?

Älä koskaan siirrä kortteja perustuksiin, ennen kuin olet varma, ettet tarvitse niitä myöhemmin siirtojen tekemiseen pöytätaulussa. Jos siirrät kortteja perustuksiin ennenaikaisesti, saatat jäädä jumiin. Ässien ja kakkosten siirtäminen välittömästi on turvallista, mutta kaikki muut kortit on siirrettävä huolellisen harkinnan jälkeen.